joi, 3 decembrie 2009

Intre timp...

Long time no see... Am fost putin cam ocupata cu somnul de a 2-a zi si cu putin din borsul bunicii. Intre timp multe lucruri vazute si nevazute s-au petrecut in micul cuib destinat dezmatului. Dupa cum bine stiti aici voia buna este la ea acasa, voie buna fara de care dragele noastre personaje ar fi anonime.

Odata cu revenirea mea prinre voi si-a facut aparitia si mult asteptatul URNR , din fericire pentru toata lumea , dar mai ales pentru domnisoarele cu capul in nori , voinicul nostru nu s-a insurat. El era piesa lipsa pentru a intregi peisajul , poate din aceasta cauza toti au fost placut surprinsi de revenirea lui in lumina reflectoarelor. Pana si pe fata Tilei Tequila s-a zarit o urma de bucurie. Bineinteles , oaia ratacitoare si-a reluat activitatile de dinainte de parca nici macar nu ar fi existat o pauza. A facut un tur al clubului salutand veteranii, nelipsindu-i paharul din mana. Atunci cand bautura curge si fetele se "strange" , iar pentru o revenire in forta este necesara o domnita la brat. El a fost marea surpriza a acestei perioade.

O alta mare surpriza este faptul ca cei doi Casanova in acte, Giacomo si Pierdevara, au plecat de doua ori cu aceleasi fete. Sa fie oare vreo schimbare? Asta este intrebarea pe care mi-am pus-o, dar mi-am revenit, odata ce si-au revenit si ei. Nu si-au pierdut calitatile de mari cuceritori, cu toate ca look-ul lor a suferit ceva modificari, unele in bine, altele in rau, depinde de preferintele admiratoarelor. Dupa ce si-a petrecut noaptea cu Tila Tequila si Copanel, lui Pierdevara nu i-ai trebuit mai mult de 5 minute si un pahar de whisky sa plece in compania unei alte domnisoare acasa. Veteranele noastre chiar nu se lasa. Dupa mai multe incercari esuate de a avea onoarea sa plece insotiti de Tila si Copanel, am ajuns la concluzia ca nici macar farmecul nu te ajuta sa vinzi castraveti gradinarului. Poate lui Pierdevara ii sunt de ajuns 5 minute pentru unele, insa dupa 3 ore "intre 4 ochi" cu Copanel, a plecat acasa doar cu ai lui ochi...ironia sortii. Poate ca domnisoara s-a saturat de atatea "divorturi".

Revenim la cel de-al 2-lea cuceritor, Giacomo. Eu cred ca lui chiar i-a fost pus capac, bine insurubat. Imediat ce in club isi face aparitia parul blond al Tilei, gatul lui Giacomo se face ca de girafa. Dupa saluturile de rigoare si mici discutii amicale, se lasa linistea de dinaintea furtunii.Dupa cateva insistente din partea DJ-ului nostru, veteranele isi fac aparitia in fata pupitrului sau, iar acum incepe furtuna si discutiile interminabile dintre Giacomo si Tila. Printre cuvinte cei doi se delecteaza cu 1, 2, 3 pahare de whisky. Uneori am impresia ca nu doar discutiile lor sunt cele aprinse. Tot ce le lipseste celor doi este doar recunoasterea evidentului. Probabil sunt doi incapatanati. Atunci cand in micile pauze Tila isi gaseste un alt interlocutor si Giacomo se reprofileaza imediat, insa nu pentru mult timp. Chiar mi-ar placea sa stiu ce au ei de discutat. O alta mare surpriza, poate mult mai mare decat celelalte este faptul ca intr-o dimineata i-am zarit sarutandu-se, un lucru extrem de neobisnuit pentru amandoi. Este clar: discutiile celor doi nu sunt doar amicale. Astept cu nerabdare deznodamantul, iar daca este cel pe care il banuiesc, multe domnite si flacai vor avea de suferit. Ceea ce stiu eu si Tila Tequila si Copanel nu stiu, este ca in lipsa acestor domnisoare, barbatii sunt tot barbati, vanatori de meserie si trebuie sa se laude cu prada cu picioare lungi sau scurte din fiecare dimineata...si putine sunt diminetile in care cei doi pleaca neinsotiti.

Ca tot am vorbit pana acum si despre Tila Tequila si Copanel, ar trebui sa aprofundam subiectul. Ceea ce stiu eu si Giacomo si Pierdevara nu stiu, este ca femeile, atunci cand barbatii sunt plecati la vanatoare prin somn, nu trebuie lasate nesupravegheate. Din plictiseala sau nu, cele doua isi continua programul alaturi de alti vanatori, care sunt din plin, nelasandu-se intimidati de privirea agresiva a Tilei.Le-am vazut chiar si in compania unor admiratori de rang mai inalt, cum ar fi patronii clubului. Ceea ce imi place la ele doua este ca isi cumpara mereu singure bautura, care nu este putina. Intr-o noapte au avut mare petrecere. Ele care vin mereu singure, in noaptea cu pricina au venit insotite si de alti prieteni, printre care si doua fete, lucru total neobisnuit, plus Giacomo si Pierdevara. Vodka a curs din plin, dansul s-a prins chiar si de Tila. Am ramas surprinsa de cat de bine danseaza Tila hore...atat de mare a fost petrecerea. Un alt lucru neobisnuit este legat de Copanel. Prietenoasa noatra nu mai e chiar atat de prietenoasa cu reprezentantii sexului masculuin, exceptand cateva scapari. Sa fie oare ca-i place mai mult sa piarda vara decat iarna? Despre ele as mai putea spune destule, insa esentialul si ceea ce ma intriga a fost spus.

Mergand prin club, observ lipsa romanticului nostru personaj Sheakspeare. El ori a cazut intr-o depresie dupa despartirea tragica de cea care nu-l satisfacea in intimitate, ori si-a luat concediu pentru a-si dezvolta a 3-a personalitate. Barul nu mai este la fel de amuzant fara el. Pacat...

Cowboy a suferit si el o transformare, devenind mai amabil, a inceput sa bage chiar si muzica la cerere dupa plecarea DJ-ului. Cred ca este un elev bun si ascultator...acum nu doar ca danseaza cu vreo domnita ci din cand in cand se mai si combina.

Micuta fara identitate, Johanna Doe, incearca sa se afirme si ii iese de minune. Din pacate pentru ea, nu se afirma intr-un mod pozitiv. Dupa ce a renuntat la bluza de lana si a tras pe ea trocoul cu Metallica, pantalonii de piele si o dunga rosie in buletin, a inceput sa danseze pe mese, pe sub mese, pe langa mese, prin baie, pe langa baie, aspirand la pupitrul lui Giacomo. Bine, daca se poate spune danseaza, ea mai mult topaie ca o capra. A avut o perioada, nu foarte lunga, in care nu si-a mai facut aparitia, dar a revenit cu noul look, insa inca tot nu a aflat de pasta de dinti.

Cam atat deocamdata ca si asa v-am obosit ochii.

Pana data viitoare beti, dansati si va distrati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu