joi, 12 noiembrie 2009

Veteranele

Ele sunt 2 la numar , Tila Tequila si Copanel , nelipsite miercurea si duminica , dar e foarte probabil sa le gasesti si luni , joi , vineri sau sambata , in fiecare saptamana. Viata lor se invarte in jurul acestui club si clubul in jurul lor. Probabil sunt sportive de performanta, practicand sticlismul , shotismul si din cand in cand halbere , dand dovada de o rezistenta iesita din comun.


Tila Tequila trece de la o stare la alta chiar mai repede decat bea un whisky. Uneori prietenoasa , alteori chiar agresiva , nu duce lipsa de admiratori. Ea este deja de-a casei , cunoscand toti membrii staff-ului , dar si majoritatea oamenilor ce vin aici. Sheakspeare , Dumbo , dar mai ales Giacomo sunt unii prieteni buni , altii fani inraiti. Cu toate ca de ceva timp Giacomo se chinuie sa o plimbe cu gondola , nu i-am vazut plecand niciodata impreuna. Tila e un pic desprinsa din alt peisaj , dar se incadreaza foarte bine aici. Nu e deloc o buna dansatoare si asta pentru ca probabil o incomodeaza tocurile. Iti tin pumnii Giacomo!!


Copanel - Ea e putin mai prietenoasa cu reprezentantii sexului masculin decat Tila Tequila , nu de putine ori terminandu-si programul dimineata tarziu acompaniata. Si ea mare cunoscatoare a staff-ului , prefera sa stea la masa si sa i se aduca bautura. Fata asta nu are nicio treaba cu dansul , in schimb danseaza toata noaptea. Deloc subtirica de fel , dar destul de draguta , se face placuta , putini fiind cei care nu o remarca. Cand vezi o pereche de sani intrand in club stii ca urmeaza ea. Cu un palmares bogat , cred ca vrea sa se marite , altfel nu-mi explic varietatea de personaje care o insotesc cand se aprinde lumina.
O sa va tin la curent cu peripetiile veteranelor noastre si imi permit sa le dau un sfat: "Get a life , girls!".

3 comentarii:

  1. Adica ai fi un fel de Gossip Girl pentru clubul respectiv?

    RăspundețiȘtergere
  2. să înţeleg că viaţa ta....e mai mult nocturnă, şi se desfasoară in interiorul unui club???
    "super tare"!!! parafrazând un celebru "idiot", nu vreau să spun decât că, spre deosebire de ceilalţi, ce nu lucrează într-un bar tu ai ocazia să zâmbeşti mai des...şi te invidiez pentru asta.
    despre tila tequila numai bine....
    mai ales de când şi-a pus bustul la vânzare!!!
    pe curând!!!
    chiar sunt curios ce se mai întâmplă în bar....

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Weekender: ceva de genul...
    @ Dek Stories: intr-adevar viata mea e mai mult nocturna, cu toate ca nu lucrez intr-un club. Cred ca bustul Tilei e cam luat(citeste "Intre timp..")...nu stiu sigur inca, dar pretendenti sunt destui. :)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere